Boka

Jag har mottagning efter överenskommelse på adress Rörmyravägen 70 i Järvsö. (Se karta)
För företag erbjuder jag besök på plats, dvs jag kommer ut till företaget med min massagebänk efter överenskommelse.

Håll utkik efter gubben vid infarten!

Ring eller skicka ett sms på telefon 070/509 47 11, så hittar vi en tid och plats som passar dig bäst. Om jag är upptagen med en behandling och inte kan svara, lämna bara namn och telefonnummer på telefonsvararen så ringer jag upp så fort jag hinner. Ni kan också skicka ett mail till annakarin.lonngren@gmail.com med samma information, så ringer jag också upp så fort jag kan.

Ni kan även boka direkt via webben, klicka på knappen till höger. Observera att om ni inte hittar lämplig tid, slå en signal, så kan vi se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Varmt välkomna!

Harsa

Under vinterhalvåret befinner jag mig också normalt fredagar och lördagar på Harsagården, och där kan ni boka tid i deras reception eller på telefon 0651/495 11.

Järvsöbaden

Jag befinner mig också en del på Järvsöbaden där jag jobbar i deras nya fräscha spa-avdelning. Om ni besöker dem kan ni be att få mig som massör när ni bokar så kollar de om jag kan komma önskad tid.
Boka i receptionen eller på telefon 0651/404 00.

Avbokning

Avbokning som sker senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av totalpriset. Avbokning som sker senare än 3 timmar innan bokad tid debiteras med fullt pris.

Järvsö Friskvård på Facebook

Järvsö Friskvård

Postadress:
Järvsö Friskvård
Skridsvik Skästravägen 290
827 53 Järvsö

Besöksadress:
Rödmyravägen 70
827 53 JÄRVSÖ
Mottagning efter överenskommelse.
070/509 47 11

Karta

Harsa

Under vintern finns jag i Harsa oftast på fredagar och lördagar. Bokning sker genom Harsa's reception.
0651/495 11
www.harsa.se
Läs mer här (pdf)

Järvsöbaden

Om ni besöker Järvsöbaden kan ni be att få mig som massör när ni bokar så kollar de om jag kan komma önskad tid. Bokning sker i deras reception.
0651/404 00
www.jarvsobaden.se