Företag

Var rädd om er personal, alla är vinnare av att satsa på friskvård! Att låta personalen få regelbunden massage gynnar både dom och företaget. Att förebygga krämpor med massage kan minska antalet sjukskrivningar.

Det blir allt vanligare att arbetsgivare, anställda och beslutsfattare förstått vikten av att jobba förebyggande med sin hälsa. Att hålla sig långtidsfrisk är en ekonomisk investering. Samhällets ekonomi förbättras när fler människor fås i arbete istället för att vara sjukskrivna.

Att låta personalen få regelbunden massage gynnar både dom och företaget. Att förebygga krämpor med massage kan minska antalet sjukskrivningar.  Att gå med värk i vanligtvis rygg, axlar och nacke påverkar humöret i längden, vilket i sin tur går ut över arbetskamrater, kunder, patienter etc.

Företag som satsar på friskvård för sin personal gör att de känner sig uppskattade på sin arbetsplats. Det är dessutom avdragsgillt för företaget. Personalen kan även betala allt eller en del själv.

Jag besöker er

Om ni så önskar, kan jag komma ut till ert företag på överenskomna tider. Jag har egen massagebänk med mig och det enda jag behöver är tillgång till ett insynsskyddat rum.

Järvsö Friskvård på Facebook

Järvsö Friskvård

Postadress:
Järvsö Friskvård
Skridsvik Skästravägen 290
827 53 Järvsö

Besöksadress:
Rödmyravägen 70
827 53 JÄRVSÖ
Mottagning efter överenskommelse.
070/509 47 11

Karta

Harsa

Under vintern finns jag i Harsa oftast på fredagar och lördagar. Bokning sker genom Harsa's reception.
0651/495 11
www.harsa.se
Läs mer här (pdf)

Järvsöbaden

Om ni besöker Järvsöbaden kan ni be att få mig som massör när ni bokar så kollar de om jag kan komma önskad tid. Bokning sker i deras reception.
0651/404 00
www.jarvsobaden.se